Referenties

Complete dak- en gevelrenovatie: zo werken we

Als je met ons in zee gaat voor een grondige dak- en gevelrenovatie, ervaar je hoe we al onze pluspunten samenvoegen tot 1 sterke oplossing: vakwerk. In zo’n project komen al onze competenties mooi samen! Kijk maar naar de vele referenties en foto's onderaan deze pagina.

Nauwgezette aanpak

Renovatie vergt een totaal andere aanpak dan nieuwbouw. Daarom beschikken we over een volledig aparte afdeling voor calculatie, opvolging en uitvoering. Je mag op beide oren slapen: jouw project volgen we correct en nauwgezet op.

1. Stapsgewijze offerte

Elke offerte maken we op in verschillende stappen.

  • We komen altijd ter plaatse de bestaande toestand bekijken.
  • We controleren de algemene stabiliteit van de kapconstructie en checken of er ringbalken aanwezig zijn.
  • In samenspraak met jou bekijken we de mogelijkheden van een nieuwe dakbedekking, rekening houdende met het gewicht en de hellingsgraad van het dak.
  • Na de controle meten we het dak op om een meetstaat op te maken.
  • Tenslotte maken we aan de hand van de meetstaat een gedetailleerde offerte op, zodat je een duidelijk beeld krijgt van wat de werken inhouden.

2. Strakke planning waar we ons aan houden

Heb je ooit met andere aannemers gewerkt? Dan ben je allicht vaak teleurgesteld omdat ze de uitvoering voortdurend moeten vooruitschuiven.

Om dat te vermijden, pakken we het anders aan.

Vòòr het ondertekenen van de offerte bespreken we samen jou de voorziene periode van uitvoering.

Na je bestelling bevestigt onze planningsdienst de uitvoeringsperiode.

Wees gerust: daar houden we ons aan. Onze ploegen zijn enkel actief in renovatie, zodat we de planning volledig in eigen handen hebben en ons aan de afgesproken timing houden.

3. Onberispelijke uitvoering

Een tweetal weken voor uitvoering komt onze werfleider ter plaatse om de werfinrichting (stellingen, containers, vergunningen ...) voor te bereiden, zodat alles klaar is om op de afgesproken datum te starten.

Complete renovatie kapstructuur, bedekking en ringbalken

Deze totaalrenovatie in Wakken omvatte het aanbrengen van een nieuwe kapstructuur, het gieten van ringbalken en de afwerking met een nieuwe dakbedekking (pannen).

Totaalrenovatie in Ronse

Voor dit project in Ronse was een bijzonder grondige renovatie aangewezen. Afbraakwerken, daktimmerwerk, hellend dak en plat dak, isolatie, goten, gevelafwerking ... hier kwamen al onze expertises mooi samen.

Renovatie van zowel daktimmer, hellend dak als zinkwerk.

De eiken gebinten en gordingen behielden we voor de esthetiek. Boven de bestaande structuur plaatsten we een nieuwe kap met spanten.

Vernieuwen van dak, kapconstructie, goten en oversteekbekleding

Van afbraak van het oude dak tot heropbouw en afwerking van een nieuwe constructie: bekijk de foto's van deze 2 realisaties. Wij verzorgden het hele plaatje! Vakwerk tot in het kleinste detail.